Alle remmen los

Op stap in Oostende zijn Bjorn en zijn beste vriend steeds op zoek naar de grens. Om die dan meteen te overschrijden. Niets of niemand is veilig als dit duo de stad verkent en zijn bijbehorende verleidingen blootlegt. Maar hoe ver kan je gaan als je alle remmen los gooit? Stap mee in deze rollercoaster van Nikki Roeyen over de jeugd, zijn gebreken, de lust en tapijtpythons. Zijn rauwe schrijfstijl sluit perfect aan bij de rock&roll-levensstijl die deze twee hoofdpersonages proberen te leiden. Een nacht, weggevaagd door de alcohol en de foute beslissingen, kan alles doen kantelen. Blijft alles zonder gevolgen?

De kater achterna

In De Kater Achterna kruipt Nikki Roeyen weer in de huid van zijn hoofdpersonage en zijn beste vriend, Bjorn. Er zijn ondertussen negen maanden verstreken na de schokkende gebeurtenissen aan het einde van het eerste boek. Er heeft zich echter een groot zwart gat genesteld in het geheugen van het duo, zodat ze zichzelf niet kunnen verdedigen tegen de beschuldigingen die tegen hen worden geuit. Verder beleven ze weer een nieuwe avontuur, ditmaal in de Franse hoofdstad. Een boomlange bekende voetballer, nijlpaarden stoelgang en ’s werelds eerste dildo passeren allemaal de revue. In dit vervolg op Alle Remmen Los nemen zelfspot en sarcasme weer de bovenhand en lijkt het of onze helden niet veel geleerd hebben van hun eerdere fouten. Houden ze dit vol?

Reviews

Het boek is op een leuke, unieke manier geschreven waardoor je het perfect in 1 keer kunt uitlezen. Het heeft de perfecte cliffhanger waardoor ik vol spanning zal wachten op het vervolg!

Maité

Wat een binnenkomer! Ik voelde onmiddellijk een connectie met de schrijver en zijn gekke companion. Ik werd helemaal meegezogen in de slipstream van het wilde verhaal, wat een prachtig staaltje entertainment! Deel 2, I'm waiting for you!

Jeffrey

Wie dit boek leest, leest het in een trek uit! Je wordt meegezogen in een verhaal dat voor velen herkenbaar kan zijn. Na het lezen van honderden boeken ben ik zeer verrast door deze schrijfstijl en in positieve zin! Wow, wat een knaller en ik wacht op het vervolg na het einde! Voor wie het al gelezen heeft, ik las bladzijde 54 meer dan 10 keer opnieuw terug, daar vond ik mezelf in! Ja... Gewoon top!

Pieter Jan

Alle remmen los is een zalig boek. Ik heb hem in een keer uitgelezen. Door de luchtige, gedetailleerde en grappige schrijfstijl van Nikki duik je zelf mee in het verhaal en waan je jezelf aan de kust. Het was wel kort dus laat deel twee maar komen. Goed bezig, ik ben fan.

Yasmine

Om mij aan het lezen te krijgen was er altijd veel nodig, maar dat is met "Alle remmen los" vanzelf geluk! Van de eerste tot de laatste pagina waande ik mijzelf helemaal in de wereld van de personages en voor ik het wist was ik al
(Tot mijn grote spijt) aan de laatste pagina. Doordat spanning, humor en herkenbare momenten elkaar mooi afwisselden was het puur genieten! Ik betrapte me erop ik soms luidop zat de lachen in mijn woonkamer. Deel 2, ik zal trachten uw als eerste te bemachtigen, echt TOP!

Bart

Wat een debuut! Schitterend geschreven in een zeer vlotte en rauwe stijl. Toen ik begon te lezen dacht ik direct aan de Amerikaanse schrijver James Lee Burke. Ik wacht met ongeduld naar het volgende boek.

Carl Van Raemdonck

Ik was zeer nieuwsgierig naar dit boek! Heb het ook in 1 keer uitgelezen en ging ook volledig mee in het het verhaal! Kijk al uit naar deel 2.

Christina

Wat een heerlijk boek!
Ik kon mezelf direct identificeren met de hoofdpersoon.
Heb het in één ruk uitgelezen en ben benieuwd naar deel twee!

Heel fijn dat eindelijk gezegd wordt dat mannen het zwakke geslacht zijn 😉

Margite
Schrijf review

CONTACT

Heb je een vraag?

Contacteer Nikki

Boek bestellen?

Bestel hier